Agenda

  • Elke woensdag: wie mee wil –werken en –eten in en uit onze gezamenlijke biologische groente- en fruit tuin is vanaf 10.00 uur welkom.
  • Vrijdag 5 okt. THEMADAG: ’s morgens vanaf 10.00 uur vertelt Marga Lont over ‘De BIJEN van de Michaëlshof’. Na de putluck lunch gaan we tuinen/klussen. Opgave bij Rene. Per mail: rene.michaelshof@gmail.com. Evt. voor vragen bellen op 06-48338515.
  • Donderdag 18 okt.: Samen eten & film ‘Down to Earth’. Inloop vanaf 17.30 uur, kosten € 15.- p.p. Opgave bij Cor. Per mail: zwaagcor@gmail.com. Evt. voor vragen bellen op 0223-533537. Over deze bekroonde film: Een Nederlands gezin met drie kinderen stapt uit de rat-race en gaat op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en onze doorgedraaide wereld. In de bossen van Upper Michigan raken ze bevriend met een clan van Native Americans. Dit is het begin van een reis die vijf jaar zal duren. Geïnspireerd door de wijsheid die ze aantreffen voelen ze zich geroepen om hun ontmoetingen vast te leggen. Uiteindelijk trekt het gezin een jaar met rugzak en camera de wereld rond en leeft het met inheemse stammen op zes continenten. Down to Earth is een wake up-call en baken van hoop voor de wereld van morgen.
  • Vrijdag 2 nov. THEMADAG: lezing door Bo over Vitaminie B12 tekort
  • We verheugen ons op je komst en neem gerust een partner, vrienden, kennissen of familie mee, die ook belangstelling hebben voor de belangrijke leefthema´s van dit moment.