Meewerkdag en filmavond bij de Michaëlshof

Op vrijdag 6 april stond de maandelijkse themadag in het teken van de  meewerkdag.  Helaas was de opkomst niet uitbundig. Met de zeven vrijwilligers hebben we toch op deze zonnige dag flink wat werk kunnen verzetten. Liefhebbers van film kijken & samen eten zijn welkom op donderdag 19 april, dan wordt de film ‘Samsara’ vertoond. 

 

Hiermee wordt het winterseizoen afgesloten ‘film & samen eten’. In de cursusruimte van de Michaëlshof is voor max.20 mensen de gelegenheid om een ecologische film te zien in combinatie met samen vegetarisch eten. Deze keer staat ‘Samsara’ van Ron Fricke op het programma. Het is een documentaire-achtige film waarbij op 100 locaties in 25 landen gedurende 5 jaar samenlevingsvormen zijn gefilmd: culturen van mensen. Er wordt in deze film niet gesproken maar de muziek ‘doet het woord’. De start met koffie/thee is om 17.30 uur, kosten € 15.- p.p.

Opgave en informatie

Voor de filmavond bel /mail naar: Michaël Schouwenaar, tel.0227-512 265, de-michaelshof@hotmail.com. Je kan ook op een woensdag  (tuindag) even langs komen om kennis te maken. Het adres van milieucentrum de Michaëlshof is:  Vatropperweg 5, 1779 GE  Den Oever (tussen Stroe en Oosterland).

 

 

 

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.