Lezing Marc Siepman: ‘Voor wat hoort niks’

Vrijdag 3 februari houden we weer onze maandelijkse PC (perma cultuur) dag. Marc Siepman, econoom en bioloog uit Deventer, komt ’s middags vanaf 13.00 uur een lezing geven over de  geldloze samenleving onder de sprekende titel “Voor wat hoort niks”.

Marc is een bekend spreker in Nederland over nieuwe vormen van samenleven en over humisme (gezonde bodembewerking). Deze lezing, omlijst met sprekende beelden, laat de ongelooflijke verspilling van onze economie zien en bied een vergaand alternatief van een samenleving zonder geld !

Marc brengt dit zelf in de praktijk door niet meer met vaste tarieven te werken, maar puur op basis van vrijwillige donaties. De lezing begint om 13.00 uur en duurt met vragen en uitwisseling erbij ongeveer tot 15.00 uur. We willen zoveel mogelijk mensen de kans bieden deze inspirerende spreker te ontmoeten, dus komt allen en maak dit ook bekend aan vrienden, familie en kennissen, dit is echt een buitenkans! Zorg dat je om 12.30 uur aanwezig bent voor koffie/thee. De presentatie begint om 13.00 uur.

Het wordt weer een boeiende (mid)dag! We rekenen op jullie komst, je bent hartelijk welkom.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.